Skip to content
ILOA JA HUOLENPITOA HYMYLLE

Suuhygienistipalvelut

Porin Hammaspalvelussa tarjoamme kokonaisvaltaista hoitoa ja palveluita suun terveyden ylläpitämiseksi ja täydentämiseksi hammaslääkärin hoidon rinnalla. Suuhygienistin palvelut muodostavat olennaisen osan hammashoitokokonaisuuttamme, jossa keskitymme erityisesti vaivojen ennaltaehkäisyyn ja suun hyvinvoinnin edistämiseen.

Ammattitaitoiset suuhygienistimme ovat omistautuneita huolehtimaan hymystäsi. He hallitsevat suun terveyden salat ja tarjoavat parhaat mahdolliset neuvot suuhygieniaan. Suuhygienistimme tekevät tarkkaa työtä poistaessaan hammaskiveä, plakkia ja värjäymiä hampaistasi, jotta hymysi säteilee entistä kirkkaampana.

Yksilöllistä hoitoa suuhygienistillä

Suuhygienistipalvelut eivät kuitenkaan ole meille pelkkää hammaskiven poistoa ja hampaiden puhdistusta. Ne ovat mahdollisuus luoda luottamuksellinen yhteys sinuun ja ymmärtää paremmin yksilöllisiä tarpeitasi. Haluamme tuntea sinut yksilönä ja tarjota juuri sinulle räätälöityä, sopivaa hoitoa.

Suuhygienisti toimii myös asiantuntevana neuvonantajana suun terveyteen liittyvissä kysymyksissä. Hän auttaa sinua ymmärtämään oikeanlaisen suuhygienian merkityksen ja antaa vinkkejä kotihoitoon. Ennaltaehkäisy on avain terveeseen suuhun, ja suuhygienistimme kanssa voit laatia yhdessä hoitosuunnitelman, joka tukee hyvinvoivaa hymyäsi ja kokonaisvaltaista terveyttäsi.

Suuhygienistillä suun terveys kuntoon – ota yhteyttä

Porin Hammaspalvelu on omistautunut tarjoamaan suuhygienistipalveluita ilolla ja lämmöllä. Kohtelemme sinua yksilönä, emme pelkkänä hammasrivistönä. Tavoitteenamme on, että tunnet olosi tervetulleeksi ja mukavaksi hoitotuolissamme. Tarjoamme sinulle ystävällistä, henkilökohtaista ja vaivatonta palvelua, jossa sinun tarpeesi ovat aina etusijalla.

Ota yhteyttä Porin Hammaspalveluun ja varaa aika suuhygienistille. Tarjoamme asiantuntevaa hoitoa ja ymmärrämme, että jokainen potilas on ainutlaatuinen. Voit luottaa siihen, että olet hyvissä käsissä, ja voit nauttia terveestä ja iloisesta hymystäsi pitkään. Paikallinen Porin Hammaspalvelu on täällä sinua varten!

Hymyillään kun tavataan.