Skip to content
YKSILÖLLISTÄ JA ASIANTUNTEVAA HOITOA

Hammastarkastus

Hampaiden ja suun terveys muodostavat merkittävän osan kokonaisterveyttäsi. Porin Hammaspalvelu on omistautunut tarjoamaan sinulle ystävällistä ja ammattitaitoista hoitoa, jossa huomioimme yksilölliset tarpeesi ja toiveesi.

Hampaiden tarkastus on keskeinen palvelumme, jota suosittelemme säännöllisesti. Vaikka et kokisi oireita, on tärkeää käydä tarkastuksessa, sillä varhainen ongelmien havaitseminen tekee hampaiden hoidosta helpompaa, nopeampaa ja taloudellisesti järkevämpää.

Tarkastuksessa kokeneet hammaslääkärimme tutkivat hampaiden ja suun yleiskunnon. Tämä sisältää perusteellisen tarkastuksen hampaiden, niiden tukikudosten, limakalvojen ja purennan osalta. Asiantunteva hammaslääkärimme antaa suosituksen siitä, kuinka usein olisi suositeltavaa käydä tarkastuksessa ja samalla ottaa huomioon yksilölliset tarpeesi.

Ihmislähtöistä palvelua

Porin Hammaspalvelu tarjoaa sinulle lämpimän ja ystävällisen ympäristön, jossa tunnet olosi turvalliseksi. Koko tiimimme pyrkii varmistamaan, että jokainen potilas saa parasta mahdollista hoitoa ja huolenpitoa. Satsaamme lämpimän ja henkilökohtaisen vuorovaikutuksen luomiseen, jotta sinä voit kokea olevasi tärkeä ja tulevasi kuulluksi.

Panostamme myös tiedon jakamiseen ja suun terveyden tärkeyden korostamiseen. Hyvä suun terveys on elintärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että ymmärrät hampaiden tarkastuksen merkityksen – innostamme ja kannustamme sinua huolehtimaan suustasi. Se on askel kohti terveempää ja onnellisempaa elämää.

Varaa aika hammastarkastukseen

Porin Hammaspalvelu on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista hoitoa ja miellyttäviä hoitokokemuksia. Keskitymme yksilöllisiin tarpeisiisi jokaisen käynnin aikana. Haluamme varmistaa, että tunnet olosi hyväksi ja voit luottaa siihen, että olet hyvissä käsissä. 

Ajanvaraukset palveluihimme ja muut tiedustelut voit hoitaa kätevästi verkkosivuiltamme tai soittamalla meille. Tarjoamme selkeää ja suoraa kommunikaatiota kaikista saatavilla olevista suun terveyden palveluistamme. Ota yhteyttä ja varaa itsellesi ammattilaisen suorittama hammastarkastus – huolehditaan suustasi yhdessä!

Hymyillään kun tavataan.