Skip to content
Asiantuntijat

Huolehdimme hymystäsi

Hampaiden hyvinvointi parantaa elämänlaatua

Pitkän linjan ammattilaiset palveluksessasi
hammaslääkäri

Erica
Nieminen

Hammaslääkärin työ koostuu tieteestä, käsityöstä ja ihmisten kohtaamisesta. Suun terveyden ympärillä tapahtuva vuorovaikutus ja pitkät asiakassuhteet ovat Ericalle suuri voimavara ja sydämenasia. Tällä rautaisella ammattilaisella on aurinkoinen asenne ja varmat otteet – lempeää asiakaspalvelua unohtamatta. Osaamisalueina erityisesti perushammashoito, proteettiset sekä esteettiset hoidot

  • Kielinä suomi, ruotsi, englanti ja saksa
hammaslääkäri

Tiia
Järvistö

Aurinkoinen ja lempeä Tiia toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset potilaat. Nuori ja iloinen Tiia on äärimmäisen ammattitaitoinen – tämä mm. pelkopotilaiden suosikki tekee laaja-alaisesti kokonaishoitoja ja nauttii kollegoiden kesken todellisen tiimipelaajan mainetta. Kiinnostunut erityisesti suukirurgiasta.

  • Kielinä suomi ja englanti
hammaslääkäri

Sari
Raitakari

Sari Raitakari - Hammaslääkäri

Urheilullinen yleishammaslääkäri Sari kuvailee itseään äärimmäisen tarkaksi. Se johtuu vain siitä, että Sari kohtelee potilaitaan, kuten toivoisi itseäänkin kohdeltavan. Sarin helposti lähestyttävyys ja luotettavuus ilmenee lukuisissa pitkäaikaisissa potilassuhteissa ja Sari suhtautuu ammatissaan potilaisiin kokonaisuuksina.

  • Kielinä suomi ja englanti
hammaslääkäri

Riitta
Eurén

Riitta Eurén - Hammaslääkäri

Monipuolinen perushammashoidon osaaja, joka suunnittelee yhdessä potilaan kanssa parhaan mahdollisen hammashoidon – tavoitteena terve suu ja hyvinvoiva, hymyilevä potilas. Perushammashoidon lisäksi rento ja huumorintajuinen Riitta hallitsee myös proteesit ja implantit. Riitta on kokonaishoidon lisäksi rutinoitunut suukirurgiassa ja protetiikassa.

  • Kielinä suomi ja englanti
hammaslääkäri

Heidi
Rantala

Heidi Rantala - Hammaslääkäri

Ystävällinen ja hymyilevä Heidi on monipuolinen perushammashoidon ammattilainen, joka on helposti lähestyttävä, hehkuu intoa ja on aina iloinen. Heidi on myös äärimmäisen tarkka ja perusteellinen työssään ja nuoresta iästään huolimatta on jo varsinainen konkari alallaan. Hän hoitaa mielellään myös lapsipotilaita.

  • Kielinä suomi, englanti ja ruotsi
hammaslääkäri

Monika
Selin

Monika Selin - Hammaslääkäri

Monika on unelma-ammatissaan ja ajattelee aina potilaan parasta. Laaja-alaiseen aikuisten hammashoitoon kuuluvat perushammashoidon lisäksi proteettiset, esteettiset ja parodontiittipotilaiden hoidot. Kokenut ja rauhallinen hammaslääkäri, joka seuraa aikaansa, on tarkka työssään ja huolehtii vastaanoton tuoreista kukista. Monika on hammaslääkärinä erityisesti pelkopotilaiden mieleen.

  • Kielinä suomi, eesti ja englanti
hammaslääkäri

OPINTOVAPAALLA
Lauri Vanhakartano

Lauri Vanhakartano - Hammaslääkäri

Tämä 100 % porilainen maanviljelijähammaslääkäri on reilu myös raumalaisille. Lauri pitää itsensä aina ajan tasalla hammashoidon viimeisimmistä trendeistä ja innovaatioista. Tällä hetkellä hän on erikoistumassa protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäriksi. Laurilla on monipuolinen osaaminen mm. iensairauksista, hammasimplanteista ja laajoista hammasproteettisista hoidoista.

  • Kielinä suomi ja englanti
hammaslääkäri

Milla
Huuhka

Milla huuhka - Hammaslääkäri

Varmaotteinen, nopea ja tehokas hammaslääkäri, joka kohtaa potilaat aidon rennolla otteella, sekä hurmaa hauskoilla jutuillaan ja rauhallisuudellaan. Millan tehtäviin kuuluvat hänen erikoisosaamisalueenaan olevat leikkaukselliset poistot, vaativat suukirurgiset toimenpiteet ja implanttikirurgia. Milla omaa myös monipuolista kokemusta terveyskeskus- ja sairaalatyöskentelystä. Erikoistumassa suu- ja leukakirurgiaan.

  • Kielinä suomi, englanti ja ruotsi
Suuhygienisti

Marianne
Hautamäki

Marianne Hautamäki - Suuhygienisti

Suuhygienisti Marianne Hautamäki kohtaa asiakkaat ammattitaidolla, rauhallisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Marianne on ystävällinen ja helläkätinen suun hoidon ammattilainen. Häneltä onnistuvat kokemuksella myös valkaisut ja hammaskorujen kiinnitykset.

suuhygienisti

Laura
Härmäläinen

Laura Härmäläinen - Suuhygienisti

Liikunnallinen Laura Härmäläinen on toimissaan tarkka ja ystävällinen suuhygienistimme, jolla on jatkuvaa paloa kehittyä ammatissaan. Laura ottaa asiakkaat yksilöllisesti huomioon, ja häneltä sujuvat perusteellisen suun hoidon lisäksi valkaisut ja hammaskorujen kiinnityksetkin

suuhygienisti

Kirsi
Toiviainen

Kirsi Toiviainen - Suuhygienisti

Suuhygienistimme Kirsi Toiviainen on pitkältä ajalta tuttu Porin Hammaspalvelun suun terveyden ammattilainen. Hän kohtaa jokaisen asiakkaan empaattisesti ja neuvoo jokaista yksilöllisesti omahoidon toteuttamisessa. Kirsin huolellinen työn jälki ja lämmin ote asiakastyöhön takaavat hyvän kokemuksen suuhygienistikäynnillä