Skip to content
LUOTTAVAISIN MIELIN KOHTI TERVEITÄ JA KAUNIITA HAMPAITA

Hampaiden paikkaus

Mikäli hampaassasi tuntuu kipua tai pureskelu vaikeutuu, paikkaushoito voi olla tarpeen. Porin Hammaspalvelussa olet hyvissä käsissä. Hampaan paikkaus on yksi niistä hoidoista, joilla voimme korjata vaurioituneet hampaat ja huolehtia niiden pitkäaikaisesta terveydestä.

Kun hammaslääkärimme suosittelevat hampaan paikkausta, tiedämme, että toimenpide saattaa aiheuttaa huolta ja pelkoa. Hammaspalvelumme ammattilaiset ovat koulutettuja korjaamaan hampaat tarkasti ja huolellisesti. Meidän tavoitteenamme on paitsi huolehtia hampaidesi terveydestä, myös saada sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja tervetulleeksi.

Yksilöllistä paikkaushoitoa ja palvelua

Hampaan paikkaus tehdään aina yksilöllisesti tarpeesi ja toiveesi huomioiden. Käytämme laadukkaita paikkamateriaaleja ja nykyaikaisia menetelmiä, jotta lopputulos on kestävä ja luonnollisen näköinen. Hammastarkastuksen yhteydessä käymme selkeästi läpi, mitä toimenpide pitää sisällään ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ennen hoidon aloittamista.

Hammaslääkärimme ovat myös tietoisia siitä, että hampaan paikkaus voi aiheuttaa hieman epämukavuutta ja herättää huolta jälkikäteen. Annamme sinulle selkeät ohjeet paranemisprosessista ja neuvomme, miten voit hoitaa paikattuja hampaita parhaalla mahdollisella tavalla. Meidän tehtävämme on olla tukenasi koko hoitoprosessin ajan ja varmistaa, että olet täysin tyytyväinen lopputulokseen.

Kun tarvitset hampaan paikkausta

Uskomme vahvasti siihen, että terve ja kaunis hymy vaikuttaa positiivisesti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Siksi korostamme hampaan paikkaamisen tärkeyttä. Hoitoon kannattaa tulla ajoissa, kun huomaat kipua tai oireita. Kun hampaasi ovat terveet ja eheät, voit syödä ja pureskella ilman huolta. Lisäksi voit hymyillä itsevarmasti ja nauttia elämästä täysin rinnoin.

Ota rohkeasti yhteyttä Porin Hammaspalveluun, jos tarvitset hampaan paikkausta tai sinulla on kysyttävää aiheesta.