Skip to content
HELLÄVARAISTA HOITOA

Hampaan poisto

Toisinaan hammaslääkäri suosittelee hampaan poistoa, mikäli hammas on esimerkiksi pahoin vaurioitunut tai vaikeuttaa purentaa. Porin Hammaspalvelussa ymmärrämme, että hampaan poisto voi herättää huolta ja epämukavuutta. Haluamme vakuuttaa sinulle, että olet hyvissä käsissä. Meillä hampaan poistaminen tehdään aina ammattitaidolla ja huolellisesti, jotta varmistamme sinulle mahdollisimman miellyttävän kokemuksen.

Kun hammaslääkärimme suosittelee hampaan poistoa, tiedämme, että päätös ei tule kevyesti. Pyrimme aina ensisijaisesti pelastamaan hampaan ja säilyttämään sen toimintakyvyn – mutta joskus poisto on välttämätön, ja silloin Porin Hammaspalvelu huolehtii sinusta lempeästi ammattitaitoisen tiimin voimin.

Yksilöllistä ja empaattista hoitoa

Hampaan poiston ei tarvitse olla pelottava kokemus. Käytämme poistotoimenpiteissä aina paikallispuudutusta kivuttomuuden takaamiseksi. Voit luottaa siihen, että hammaslääkärimme tekevät kaikkensa varmistaakseen, että toimenpide etenee rauhallisesti ja hallitusti. Keskustelemme kanssasi hoitotoimenpiteiden aikana ja huolehdimme, että tiedät, missä mennään. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ja kuunnelluksi.

Ymmärrämme myös, että hampaan poisto voi herättää huolta jälkikäteen. Siksi annamme sinulle selkeät ohjeet paranemisprosessista ja jälkihoidosta. Tarjoamme myös tukea ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Haluamme varmistaa, että tiedät mitä odottaa ja että sinusta huolehditaan asianmukaisesti.

Ota yhteyttä ja varaa aika hampaan poistoon

Mikäli hampaan poisto voi olla tarpeen, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi. Ota rohkeasti yhteyttä Porin Hammaspalveluun, jos sinulla on tarvetta hampaan poistolle. Huolehditaan yhdessä suusi terveydestä!

Hymyillään kun tavataan.